محل تبلیغات شما

سیره حضرت زهرا (س) در زندگی خانوادگی

1. با توجه به رحلتحضرت خدیجه (س)، انتظار می‌رود حضرت زهرا (س) بخشی از امور شخصی پدر را متکفل گرددو یاری‌گر آن حضرت در مدت حضور ایشان در منزل باشد.

2. امام علی (ع)، خودشهادت می‌دهد که زهرا (س) حتی یک‌ بار هم سبب ناخشنودی و نیتی من نشد. بنابراینسازگاری و شیرین کردن زندگی در شرایط سخت»، توجه به توان شوهر در امور اقتصادی»،محبت و عشق‌ورزی نسبت به همدم زندگی» و رعایت احترام همسر» ویژگی‌هایی از سیره‌یتعاملی حضرت زهرا (س) با علی (ع) بود.

3. بخش قابل توجهی ازاقدامات حضرت زهرا (س) در تربیت فرزندان نیز، به سیره‌ی عملی این مادر فداکار برمی‌گردد.آن حضرت چنان می‌زیست که رفتار او به عنوان یک الگو برای فرزندان مورد توجه قرارمی‌گرفت. برای نمونه می‌توان گفت بی‌تردید احتیاط حضرت در مواجهه‌ی با نامحرمان وپوشش مناسب ایشان، در تربیت دخترانی عفیف و با حیا نقش داشت.

4. جسارت و شهامت ایشان در دفاع از امر ولایت، که بهشهادت ایشان در سنی غیر معمول انجامید، نشان‌دهنده‌ی اهمیت و تأثیر حضور به ‌هنگامو بیان رسای حضرت در آن شرایط سخت و صد البته ضرورت درس‌آموزی از این منش انقلابیبرای پیروان ولایت در هر دوره است.

اربعین؛ فراخوان جهانی برای وحدت در مقابل ظلم

اربعین ایستگاه رسانه‌ای اسلام برای تمام بشریت

محیط مناسب اخلاقی در رأس حقوق عامه است.

حضرت ,س ,زهرا ,ایشان ,زندگی ,سیره‌ی ,زهرا س ,حضرت زهرا ,حضرت در ,ایشان در ,س در

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

(Behnia Sadeghi (Genetics لینکدونی ایرانی mankindthepa فروشگاه اینترنتی بهارانه Pauline's life gipacomca همسفران لژیون چهاردهم Judy's blog dmothfooshealthma siporhoca